Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τα δίδυμα γράφουν ιστορία


  Η συγκινητική ιστορία
           δίδυμων βρεφών !!!

Το ζευγάρι Heidi και Paul περίμεναν με ανυπομονησία την γέννηση των διδύμων κοριτσιών τους ,ενώ μια επιπλοκή έφερε τα  κορίτσια στον κόσμο 3 μήνες νωρίτερα από το κανονικό.Τα μωρά γεννήθηκαν με αρκετά προβλήματα ενώ η Kyrie , η μεγαλύτερη φάνηκε πιο δυνατή καθώς είχε ήδη αρχίσει να παίρνει βάρος και ενώ όλα φαίνονταν καλά για την μεγαλύτερη κόρη οι γιατροί είχαν πει στους γονείς ότι η υγεία της πιο μικρής κόρης δεν πήγαινε καλά.

Τότε η νοσοκόμα Cayle Kasparian σκέφτηκε να κάνει κάτι πρωτόγνωρο για την ιατρική, να βάλει τα μωρά στην ίδια θερμοκοιτίδα. Άφησε τα δίδυμα να κοιμηθούν μαζί εκείνο το βράδυ και όταν πήγε να δει πως είναι αντίκρισε αυτήν την εικόνα:













Με το δικό της τρόπο η  kyrie έδειχνε στην μικρή της αδελφή πως πρέπει να παλέψει για την ζωή της επειδή ήταν ένα πολύ σημαντικό μέρος της οικογένειας. Μετά από αυτό το γεγονός η μικρή κόρη έγινε καλά σιγά σιγά και οι γονείς έφυγαν από το νοσοκομείο πανευτυχής με τα δύο τους κορίτσια υγιέστατα.H αγκαλιά ουσιαστικά μάλλον έσωσε το κορίτσι!!!!!Τα δίδυμα γεννήθηκαν 17 Νοεμβρίου του 1995.

πηγή
perierga.gr                          
                                                    Γεωργία Π.








Δεν υπάρχουν σχόλια: