Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Καυτατζόγλειο.....


    Η εκδρομή στο Καυτατζόγλειο...

Την Πέμπτη 14/02/2013 η έκτη και η πέμπτη τάξη του σχολείου μας πήγαμε στο Καυτατζόγλειο.Εκεί διασκεδάσαμε και παίξαμε.

Φύγαμε από το σχολείο στις 09:00 και όταν φτάσαμε μας υποδέχτηκαν 2 γυμναστές και 2 γυμνάστριες.Έπειτα χωριστήκαμε σε ομάδες,αρχίσαμε την περιήγηση και αργότερα κάναμε την προθέρμανση μας.Μετά από την προθέρμανση αρχίσαμε να παίζουμε...
Το πρώτο παιχνίδι για την πράσινη ομάδα ήταν η πετοσφαίριση οπού πετούσαμε μια μπάλα είκοσι γραμμαρίων.Σε αυτό το παιχνίδι οι πόντοι μας ήταν εώς το 50 όταν πετούσαμε την μπάλα.
Το επόμενο παιχνίδι ήταν η παλιδρομία.Στην παλιδρομία έπρεπε να τρέξουμε.Λίγο αργότερα κάναμε διάλλειμα και συνεχίσαμε με άλμα εις μήκος ή αλλιώς και σκάμα,οπού είχαμε πάλι πόντους ως το πενήντα.Συνεχίσαμε με σκυταλοδρομία όπου συμμετείχαν όλες οι ομάδες (η κόκκινη,η κίτρινη και η πράσινη)όλοι είμασταν αντίπαλοι.Σε αυτό το αγώνισμα νικητές βγήκαν η ομάδα με τα κόκκινα .Αυτή η εκδρομή ήταν μια ωραία εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ γιατί μάθαμε να επιβραβεύουμε όχι μόνο την νίκη αλλά και την προσπάθεια!!! 
Σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε αυτή την επίσκεψη το πρόγραμμα αξίζει σίγουρα πολλά, μας φέρνει σε άμεση επαφή με το στίβο και οι γυμναστές που υλοποιούν το πρόγραμμα παρα πολύ καλοί.


Προπονητήριο

Εξωτερική όψη του γηπέδου



 Χώρος του προπονητηρίου όπου μπορούν να γυμνάζονται οι αθλητές...

Το γήπεδο


 


                      Γεωργία Π.ΣΤ'1

Δεν υπάρχουν σχόλια: